PRESSRELEASE

Duo Jag är showbandet som turnerat professionellt i över 25 år med framför allt Sverige, men även Norge och Finland som spelplan. Bandet gör ca 130 uppträdanden varje år och under sommar o vintersäsong gästas våra mest kända semesterorter som Sälen, Åre, Borgholm, Visby, Smögen, Tylösand för att nämna några. Bandet klarar av alla musikstilar men tyngdpunkten av repertoaren ligger på nyare musik. Då bandet åker med en egen rejäl ljud/ljusproduktion så anlitas dom även flitigt av olika eventbolag samt företag.

Genom åren har Duo Jag ofta fått höra: ”Dom låter som originalet”. Det var med just denna motivering de fick jobbet som husband i Idol 2006.

Under åren 1997–2001 var de även husband i TV4:s sommarprogram Stadskampen.

Bandets energiska framträdanden, ihop med en ambition att ALLTID leverera underhållning av högsta klass, gör Duo Jag till branschens kanske starkast lysande varumärke. Målet är alltid självklart: Underhållning till 100 %. Musik är glädje. Glädje är musik. Duo Jag har även jobbat ihop med många artister, t ex: Carola, Agnes, Patrik Isaksson, Darin, Orup, Uno Svenningsson, Timo Räisänen, Martin Stenmark, E-Type, Thomas Di Leva, La Gaylia Frazer, Linda Bengtzing, Jessica Andersson m fl.

LADDA HEM PRESSBILDER

7636×4827
8,8 MB jpg

7636×4827
6,9 MB jpg

4480×6720
11 MB jpg

4480×6720
16,8 MB jpg

AFFISCH FÖR EGEN UTSKRIFT

Affischen har ett vitt fält längst ner där ni själva har möjlighet att skriva in spelställe och datum i PDF:en innan ni skriver ut den. Ni kan så klart också skriva ut affischen med det vita fältet blankt och skriva på affischen för hand.

Ladda ner affisch i A3-format
Ladda ner affisch i 50×70-format

LOGO

Duo jag logo vektor pdf

Duo jag logo png